Tervetuloa laadukkaiden lastentarvikkeiden suomalaiseen verkkokauppaan!

Laajasta valikoimastamme löydät edulliset lastentarvikkeet ja voit tehdä ostoksia luotettavasti.

Valikoimissamme on lasten hoitoon, imetykseen, leikkiin ja oppimiseen liittyviä tuotteita. Olemme nopeita asiakaspalvelussa ja toimitamme tuotteet joustavasti. Liikumme pääkaupunkiseudun alueella ja tietysti koti-Porvoossa myös viikonloppuisin ja olemme toimittaneet varastotuotteita jopa suoraan juhlapaikalle. =) Aina voi ainakin kysyä, onnistuisiko erityisjärjestely. Kyllä se useimmiten onnistuu.

Maksuasiat hoitaa luotettavasti Klarna. Maksutavaksi voit valita turvallisesti verkkopankki- tai luottokorttimaksun, laskun tai osamaksun. Verkkokauppamme on rakennettu asiakaslähtöisesti niin, että asiakkaidemme on mukava ja helppo tehdä turvallisesti ostoksia. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ykkösasia!

Yrittäjäperheestä

StarKidin takana on viisihenkinen perhe, joka pyörittää lastentarvikkeiden puotiaan koko yrittäjän sielullaan. Ostimme StarKidsin liiketoiminnan loppuvuonna 2017 ja pääsimme vauhdilla rytmiin kiinni. Molemmat vanhemmat ovat yrittäjäperheistä itsekin, joten lastentarvikeliikkeen vastuullinen liiketoiminta tuntuu melkeinpä kuin kansalaisvelvollisuudelta.

Perheen äiti Hani on viestinnän konkari, ammatillinen opettaja ja työnohjaaja. Päivätyönään hän vauhdittaa valtionhankintojen digitalisaation muutosjohtamista oppimisen ja viestinnän avulla. Perheen varapää Nikko on taloushallinnon kokenut ammattilainen. Perheen verkkokauppa on ollut ensimmäinen isompi yhteinen ammatillinen projekti, johon pariskunta on lähtenyt. Suurimmat pulmat ovat edelleen vuorovaikutuksessa, mutta jaksamisen suhteen sen sijaan on ollut yllättävän vähän ongelmia. Kyllä se vain näin on, että innostus kannattelee pitkälle.

Perheessä on kolme teini-ikäistä lasta, jotka ovat mahdollisuuksien rajoissa mukana oppimassa yrittäjyyttä. Mitään järin paljon lasten vastuulla ei ole, mutta jo pienimuotoinen varastokirjanpito esimerkiksi on omiaan kertomaan yrittäjän arjesta. Lapset ovat syntyneet peräkkäisinä vuosina, ja yhteispeli heidän välillään toimii hämmästyttävän hyvin. Vanhin poika Niro käy yläkoulun kasiluokkaa, keskimmäinen poika Nooa on samassa koulussa seiskalla ja kuopus Lara on naapurikoulussa kuudennella. Älkää siis pelästykö, jos viesteihin vastaa välillä hymiöinen teini tai lukihörönen talousihminen. Yhtä innokkaita olemme kaikki palvelemaan teitä ja löytämään juuri teidän tarpeeseenne sopivat lastentarvikkeet sulostuttamaan arkea, itsellenne tai lahjaksi.

Lämpimästi tervetuloa ostoksille!

ota yhteyttä:

starkids@idepal.fi

Starkids
Idepal Oy
Tuomitie 17
06100 Porvoo
Y-tunnus 2769270-5

Suosituimmat tuotteemme

Ale!
24,90  19,00 
Ale!

BeeBot-robotit

Bee-Bot aarresaarimatto

35,00  14,00 
Ale!
24,90  19,00 
Ale!
24,90  19,00